(Penkostrad. Jum’at, 6 April 2018).  Dalam rangka memperingati HUT Ke-30 satuan Main Body Yonif PR 433/JS dan kenaikan pangkat, segenap prajurit Satgas Yonkomposit TNI Konga XXXV-C UNAMID menggelar acara syukuran pada malam hari di ruang rekreasi Satgas Indobatt-03.  Elgeneina Afrika. Sudan. Kamis (05/04).

Walaupun syukuran ini diselenggarakan secara sederhana, namun tidak mengurangi makna dari kegiatan itu sendiri, acara syukuran HUT Ke-30 satuan Main Body Yonif PR 433/JS dan kenaikan pangkat yang dilangsungkan usai upacara siang dilapangan apel Indobatt-03, terasa istimewa dan meriah.

Komandan Satgas Yonkomposit TNI Konga XXXV-C UNAMID Letnan Kolonel Inf Syamsul Alam, S.E., dalam sambutannya mengatakan bahwa kegiatan acara ini sebetulnya untuk acara kita semua walaupun di dalamnya HUT Ke-30 satuan Main Body Yonif PR 433/JS dan saya sebagai komandan Satgas sekaligus Komandan Batalyon 433/JS, meminta ijin kepada rekan-rekan diluar main body, untuk melaksanakan kegiatan syukuran, dengan tujuan melaksanakan tradisi penugasan dan tradisi satuan Yonif PR 433/JS.

Selain memberikan gambaran sejarah Yonif PR 433/JS sampai dengan sekarang, juga menyampaikan sambutan syukuran kenaikan pangkat bagi prajurit yang di beri kenaikan pangkat satu tingkat lebih tinggi.

Dalam acara syukuran ini kesemuanya itu sebagai bentuk ungkapan rasa syukur kepada Allah SWT atas segala karunianya dan rahmat yang dilimpahkan kepada prajurit Satgas, bangsa dan negara, semoga acara syukuran ini di Ridhoi oleh Allah SWT.

Diakhir amanatnya Komandan satgas berpesan agar tetap jaga kekompakan, kebersamaan, fokus dan konsisten, serta tenang selama beberapa hari kedepan sambil menunggu rotasi dengan Satgas Yonkomposit TNI Konga XXXV-D UNAMID.

Vendor: Cisco Exam Code: 200-001 Exam Name: Implementing Cisco Video Network Devices (VIVND) Version:

DemoQUESTION 1 Which scheduling and management n10-006 dumps application can be installed on any hardware platform that meets the minimum specifications that the end customer decides to deploy? A. Cisco Video Communications B. Cisco TelePresence Management Suite C. Cisco Digital Media Manager D. Cisco TelePresence Management Switch E. Cisco Unified Communications Manager Correct Answer: B

QUESTION 2 Which two issues does utilizing an https://www.lead4pass.com/70-486.html IP network storage solution for IP video surveillance help overcome? (Choose two.) A. analog to IP conversion B. large, expandable storage space C. physical security D. scalability E. faster bit rate for storage Correct Answer: BD

QUESTION 3 When dialing, in a format that is consistent for all users of a system, a user who has multiple TelePresence video devices associated, what are the three minimum requirements that must be configured for the user to be able to receive video calls? (Choose three.) A. The Active Directory server must be installed. B. Ensure that the Cisco 400-101 dumps TelePresence Video Communications Server has the FindMe option key installed. C. Ensure that FindMe is set to on. D. The NTP server must be set up. E. The Cisco TelePresence Management Suite must be installed. Correct Answer: BCE

QUESTION 4 In an ISR Cisco cisco 300-075 Video Management and Storage System, what is the maximum storage capacity allowed per module? A. 1 TB per module B. 2 TB per module C. 3 TB per module D. 500 MB per module E. 750 MB per module F. 850 MB per module Correct Answer: A

QUESTION 5 While performing a password recovery on a Cisco cisco 700-505 TelePresence endpoint, what is the maximum amount of time for input to be received by the device before the system exits the password recovery mode? A. 15 secondsB. 20 seconds C. 30 seconds D. 40 seconds E. 60 seconds Correct Answer: E

QUESTION 6 Refer to the exhibits. An administrator needs to perform a factory reset on a C-Series endpoint. What are two valid ways to accomplish this task? (Choose two.) A. Exhibit A B. Exhibit B C. Exhibit C D. Exhibit D E. Exhibit E Correct Answer: AD

QUESTION 7 An important Cisco cisco 400-351 TelePresence video multipoint call is in progress and you are getting complaints of pixilation of the video and poor audio quality on one of the involved systems. Which page would be a good place to start for troubleshooting the issue on the affected endpoint? A. B. C. D.Correct Answer: A

QUESTION 8 Refer to the exhibit. When the administrator 100-105 pdf clicks the ticket number of any of the open tickets, which two actions are presented to the administrator? (Choose two.) A. ignore ticket B. acknowledge ticket C. delete ticket D. close ticketE. escalate ticket Correct Answer: AB

QUESTION 9 Which two of these support an ad-hoc conference call? (Choose two.) A. Cisco TelePresence Multiway with Cisco 200-125 vce TelePresence Multipoint Control Unit and Cisco TelePresence Video Communications Server B. using the Cisco TelePresence Management Suite Scheduler to schedule a conference call to start in 5 minutes C. using the Booking tab in the Cisco TelePresence Management Suite to configure a new conference D. using the tab Administrative Tools > 70-483 dumps Configuration > Conference Settings in the Cisco TelePresence Management Suite E. pressing the conference button on a Cisco Unified IP Phone 8941 to conference in a third call Correct Answer: AE

QUESTION 10 A user wants to use the One Button to Push feature on a Cisco 200-355 dumps TelePresence System 500- 32 video endpoint. Which configuration tool should be used to allow the One Button to Push feature to work? A. Cisco Unified Communications Manager server, phones, devices, One Button to Push B. Cisco Gigaswitch Router, Call Manager Express, One Button to Push C. Cisco TelePresence Manager Suite server, new conference, set Conference type to One Button to Push D. Active Directory server, users, new conference, One Button to Push E. Cisco 640-911 dumps TelePresence Video Communication Server, new conference, calls, One Button to Push Correct Answer: C

QUESTION 11 Which of these devices require configuration in order for an endpoint to initiate a Multiway conference? A. endpoint only B. Cisco TelePresence Video Communications Server only C. multipoint control unit only D. endpoint and multipoint control unit only E. endpoint and Cisco TelePresence Video https://www.lead4pass.com/117-101.html Communications Server only F. endpoint, Cisco TelePresence Video Communications Server, and multipoint control unit Correct Answer: F

QUESTION 12 You have installed a C-Series endpoint in an office where DHCP is not supported. At a minimum, which four network items must be configured for the endpoint to be able to register with H.323 on a Cisco https://www.lead4pass.com/640-692.html TelePresence Video Communication Server located at the external headquarters location? (Choose four.) A. unique IPv4 address B. subnet mask C. default gateway D. Cisco VCS IPv4 address E. Active Directory IPv4 address F. SMTP server IPv4 address Correct Answer: ABCD